Bodrum Orman Yangını / Bodrum'daki yangın tatilcileri korkuttu - Internet Haber : + bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı.

Bodrum Orman Yangını / Bodrum'daki yangın tatilcileri korkuttu - Internet Haber : + bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı.. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. + bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Bodrum orman yangını bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Ekipler yangını kontrol altına alabilmek için büyük mücadele veriyor. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

SON DAKİKA... Bodrum'da Orman Yangını! Havadan Müdahale ...
SON DAKİKA... Bodrum'da Orman Yangını! Havadan Müdahale ... from www.kamupersoneli.net
Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınına müdahaleler devam ediyor. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve.

Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bodrum'a bağlı mumcular mahallesi bayır küme evleri yakınlarında saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Bodrum'da ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. Gündoğan mahallesi, yayladağ mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına 3 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankeri ve 1 dozer ile müdahale ediliyor. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan. Bodrum'daki orman yangınında 50, milas'ta 6 hektar ormanlık alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı.

Bodrum'da Orman Yangını - Haberler
Bodrum'da Orman Yangını - Haberler from foto.haberler.com
Bodrum'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Gündoğan mahallesi, yayladağ mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına 3 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankeri ve 1 dozer ile müdahale ediliyor. Yangını söndürmek için havadan 9 helikopterle müdahaleye başlanırken, milas orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği'ne bağlı çok sayıda ekip de. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu belirtildi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar ormanlık alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir. Milas'ta akgedik barajı mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları, 21 arazöz, 10 su. Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Bodrumdaki yangından geriye siyah kaldı.muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında binlerce çam ağacı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bodrum'daki orman yangınında 50, milas'ta 6 hektar ormanlık alan zarar gördü. Rüzgarın da etkili olduğu bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile arazöz sevk edildi.

Bodrum'daki orman yangın otellere ulaşmadan söndürüldü. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınına müdahaleler devam ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Orman genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 14.15'te muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda saat 19.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir.

Bodrum'daki orman yangını Titanik Oteli tehdit ediyor
Bodrum'daki orman yangını Titanik Oteli tehdit ediyor from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'da iki ilçede orman yangını çıktı. Bodrum orman yangını bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Bodrum mazı mahallesi'nde yerleşim birimlerinin yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü. + bodrum mumcular mahallesi'nde çıkan orman yangınında alevler bayır köyünde tehlikeli boyuta ulaştı. Vatandaşlar daha sonra yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Saat 14.15 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu.

Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bodrum orman yangını bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait 2 helikopter, 10'a yakın arazöz ve. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan muğla 'nın bodrum ilçesine bağlı mazı mahallesi'ndeki orman lık alanda henüz belirlenemeyen bir. Vatandaşlar daha sonra yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Yangını söndürmek için havadan 9 helikopterle müdahaleye başlanırken, milas orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği'ne bağlı çok sayıda ekip de. Dha 16 temmuz 2019 salı, 16:27 güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 16 temmuz muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı.

Saat 1415 sularında bodrum ilçesi mumcular mahallesi kanalyolu bodrum yangın. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5.

Posting Komentar

0 Komentar